Johannes 1:1

«I begynnelsen var ordet og ordet vår hos Gud og ordet vår Gud»

Ordspråkerene 4:23

«Bevart ditt hjerte framfor alt det du bevarer, for livet går ut fra det»

Har du noen gang tenkt på det at alt det du fyller deg med, det kommer også ut? Det er iallefall noe jeg har tenkt veldig på i det siste og kanskje det er nettopp derfor jeg har sluttet å fylle mitt liv med så mye film og TV serier. Jeg ønsker av hele mitt hjerte at  det skal flyte ut liv og glede fra meg. Så istedefor film og andré ting så fyller jeg meg med herlig musikk og Guds Ord 😉 Og faktumet er at det er det beste som finnes å fylle seg med!

Jeg har nettopp fått meg ny mobil (HTC Wildfire) og det som er skikkelig herlig med den er at den har alle de Engelske Bibeloversettelsene du kan tenke deg + to Norske oversettelser også. Så jeg har i det siste fylt meg med Guds Ord på morgenen og jevnlig utover dagen (på jobb) og videre utover ettermiddagen og kvelden. Det er blitt så enkelt å bare ta telefonen fram å lese Guds Ord. Og vet du hva det  er utrolig givende og det er virkelig med på å fylle hjertet med det gode budskap, med glede og kjærlighet. For et privilegium å kunne få lese Bibelen dag inn og dag ut.

Jeg ønsker og søker virkelig etter å bli enda mer hungrig etter Guds Ord, for det er seriøst noe vi aldri kan få for mye av.

I tillegg så må jeg jo nevne at Hillsong nå starter med online møter med mer. Bare sjekk det ut pa: WWW.hillsong.com

Ellers er livet heilt vanvittig bra og utrolig mye som skjer i livet og i menigheten. Skal blant annet preke på Experience, noe som blir veldig spennende. Liksom ikke det samme å preke for så unge ungdommer, men skal antageligvis preke om å leve livet ut til det maximale så det blir nok utrolig bra. Bare vår med å be for det 😉

Ellers så må det jo selvfølgelig sies at jeg savner min kjære noe helt sinnsykt mye og ho er virkelig det beste som har hendt meg etter Jesus. Ho er virkelig så ubeskrivelig fantastisk og jeg elsker ho virkelig! I Love You Christina Låtveit!!!

Ellers er det også mye annet som er nytt og som skjer i mitt liv, men må jo spare noe te en annen gang 😉

God Bless!!!

Reklamer