WOW…Det er ordet jeg sitter igjen med etter denne helga. Gud har virkelig gjort store ting denne helga! Det er nesten ufattelig at ca 50 mennesker ble frelst på Lørdag og 73 mennesker totalt over hele uka. Og det skjedde i Lyngdal, det var liksom ikkje resultatet ut fra en misjonstur, men det skjedde faktisk her i Lyngdal.

Det er så herlig å se når Gud arbeider i menneskers liv. Når Gud snur liv ned opp 😉

Det hele startet med Experience og Extended på Fredag som tok heilt av. Jeg prekte på Experience noe som vær veldig anderledes enn å preke før eldre ungdom. Men en god erfaring var det. Så på Lørdag så var det opp klokka 08.00 på morranen for å kjøpe inn frokost te frivillighetsarbeiderne våre. Så hadde vi bønn, lovsang og frokost sammen før vi begynte å riggen.

Resten av dagen gikk som smurt og Gud velsignet oss med en god middagspause og hvile før kvelden startet for alvor.

Helt ærlig så viste jeg ikke hva jeg skulle forvente av TX Vikings, men wow de hadde Jesus med i hvert eneste stunt de utførte. Helt utrolig for et budskap og for noen vitnesbyrd. Gud gjorde virkelig store ting denne kvelden. Mennesker møtte Gud!

Også på Søndag så fikk vi se vår kjære pastor utføre en del stunts, som for eksempel å rive telefonkatalog og slå gjennom blokker etc. Så klokka 17.00 så hadde vi en bli-kjent kveld hvor vi hadde oppimot 50 personer inkludert medhjelperne. Det er herlig å se mennesker som er klare te å ta de neste stegene før å bli enda bedre kjent med Jesus.

Dette har med andre ord vært en helt rå uke! Og det beste er fremdeles i vente. Allerede førstkommende helg så kommer Filadelfia Kristiansand. Forvent kun det beste! Gud kommer te å gjøre større og større ting.

God Bless!

Reklamer