Noe av det som vi lærte om og om igjen nede på Hillsong var at det beste fremdeles er i vente. I går snakket jeg med en kamerat fra USA og det var utrolig inspirerende å høre på alt det som skjer rundt forbi, også fikk jeg delt en del om alt det som skjer her hjemme og en ting vi har lært så er det at Gud alltid har noe bedre i vente.
Så i dag så ønsker jeg bare å sende ut en oppmuntring om at Gud har større planer for ditt liv enn du noensinne kommer til å fatte og begripe. Gud har kalt deg til en tid som dette og hvis du lytter til Han så vil Han forteller dæ hvem du virkelig er og hva slags planer Han har.

Bare se på hvordan Gud bruker enn helt ordinær person som David i Bibelen eller Gideon eller Peter eller Paulus. De var alle ordinære mennesker, men de valgte å lytte te Gud. Lytter du? i total stillhet, kan du høre Guds stemme tale til deg? Han ønsker hver eneste dag og fortelle dæ hvor fantastisk du er og hvor mye Han elsker dæ.

La Gud Fred fylle ditt liv fullstendig. Lytt og hør fra Gud! Ta den bestemmelsen og hver dag sette av tid te å bare lytte te Gud og du vil ser hvordan Han taler og fyller ditt liv med Hans Evige Fred.

God Bless!

Reklamer