Jeg bruker ca 200 kroner på brus og godteri hver mnd…vet du hvor mye som skal til for å gi mat, bo og utdannelse for et barn i Afrika? For 225 kroner i mnd så kan du sørge for at et barn får i seg mat hver eneste dag, han/hun har et sted de kan kalle hjem og de har trygg og god utdannelse. Det er egentlig latterlig når du tenker over det…hvor ofte sløser vi med pengene våre? Kjøper den nyeste telefonen, de ekstra par med skoene og tar oss en tur på McDonalds. Tenk hvilken mulighet vi har til å ofre noe, for å sørge for at vår overflod blir til en velsignelse for andre.

Noe som har ligget veldig på mitt hjerte i det siste er at kjærlighet er å ofre helt uselvisk. På Onsdag hadde vi vekstgrupper om temaet «Nåde» og som du kanskje kan tenke deg så handlet det for det meste om Jesus sitt offer på Korset. Jesus viser oss det ultimate kjærlighetsspråk, nemlig det å ofre helt uselvisk noe for andre som ikke fortjener det. Minneverset vårt denne uka er: 2 Kor 9:8 – «Og Gud makter å gi dere all sin gave i rikt mål, så dere alltid og under alle forhold har nok av alt, ja, har overflod til all god gjerning» og ukens utfordring var nettopp det å gjøre noe helt uselvisk for noen mennesker i ditt liv.

I filmen «Pay it Forward» (har du ikke sett den så må du se den) så ser vi hva en liten uselvisk gjerning kan gjøre i menneskers liv. Tenk om vi alle sammen kunne for en gangs skyld legge ned våre egne «behov» og egoisme, for så å bare gi helt uselvisk te mennesker av all den rikelige velsignelsen som vi er velsignet med.

Mitt lille blogg innlegg i dag er kun ment som en oppfordring te å tenke om hva du kan gi slipp på, gi opp i ditt liv for å være te velsignelse for andre. Kan du avse 225 kroner i mnd istedefor det nye paret med sko? Hva kan du gi opp i ditt liv for å hjelpe noen i trengsel og nød?

Om du kan avse 225 kroner i mnd så gå inn i linken under og vær med å gjør en forskjell i menneskers liv

Reklamer