I det siste så må jeg vel være ærlig å si at jeg har helt glemt vekk å blogge og oppdatere folk, vel det er en del som har skjedd siden sist. Gud gjør virkelig herlige og fantastiske ting i mitt liv for tida, livet er helt nydelig og fantastisk. I det siste har jeg lest en del i evangeliumene i Bibelen og det er virkelig utfordrende å lese om hvordan Jesus og Disiplene virkelig levde ut et så komplett utfordrende og herlig trosliv. De virkelig levde ut sin tro. Bare ta disiplene som eksempel, her kommer det en mann ved navnet Jesus og sier «følg meg» og uten å stille seg selv et eneste spørsmål så legger de vekk all trygghet i arbeid, familie og venner for å følge denne mannen….wow for en tro, de gav opp alt der og da, ikke noe «jeg må bare tenke på det og be over det i en ukes tid også kanskje hvis jeg føler at det er det rette eller om jeg ser et klart tegn så ja da skal jeg følge deg». Nei, de bare gav opp alt der og da! Ikke noe «men…»

Det å leve ut sin tro kan være noe av det vanskeligste, men også det aller beste valget man noensinne tar i sitt liv. Jeg blir så inspirert, jeg ønsker virkelig å leve et aktivt trosliv og ikke et passivt hvor jeg holder tilbake og går kun i mitt eget tempo. Det handler om å se forbi sine egne ting og bare gi slipp på alt for så å følge Jesus med hele sitt hjerte. Dette er noe av det jeg skal snakke om på seminaret på Fredheim leiren med MJF Ungdom. «Let’s be the change»

Ellers så har jeg også forlovet meg siden sist 😀

Dette bildet ble tatt ca 5 minutter før jeg fridde til min kjære…Det er virkelig et privilegium å kunne få lov til å være en del av hennes liv og være med på å inspirere, oppmuntre og utfordre henne til å leve ut det livet Gud har kalt henne til. Vi kommer virkelig te å ha en herlig fremtid sammen. Og det beste av alt er at vi begge to elsker Jesus og ønsker å leve ut livet sammen med Jesus i sentrum, slik at alt vi gjør kan være til ære for Gud.

Så for dere som lurte på hvordan det hele skjedde, så her har dere hele historien (fra min side)

Så i to – tre uker så har jeg tenkt seriøst på å fri til Christina, vi har jo snakket en del om framtida og at vi begge to ser for oss hverandre som en del av den fremtida osv. Så kom jeg til det punktet at jeg følte at tida var inne for å spørre om hun ville gifte seg med meg og jeg følte en fred og trygghet for at dette var den rette tida. Og siden hun kom hjem denne uka for høstferie og jeg også skulle ha høstferie nå, så tenkte jeg at det er jo en perfekt tid å fri til henne på.

Så egentlig så var planen å fri på Tirsdag 19 Oktober, men siden de meldte regnvær da så endret den planen seg litt 😉 I tillegg så skulle jeg ta henne med på piknik  te Lordens på morgenen, men desverre så ble det for kaldt, så plutselig så var det veldig mange ting som ikke gikk helt slik jeg hadde planlagt dem. Men jeg fikk i det minste ringene i tide 🙂

Så kom vi til Lørdagen, jeg står opp tidlig og leser litt i Bibelen og ber over dagen, så tar jeg frem ringene og bare kjenner en utrolig fred over det. Så stikker jeg til byen og klipper håret (måtte jo se litt ekstra fin ut for min kjære, spesielt på en dag som dette), deretter tar jeg turen te blomsterhandleren og kjøper en bukett roser som jeg gir henne på morgenen før vi har frokost hos Christian og Christina R Låtveit.

Deretter kjører vi inn te Lyngdal, når vi så nærmer oss Lyngdal så legger vi merke te ei antenne langt i det fjerne også begynner vi å snakke om det er TV2 antenna eller om det er antenna ved Kaldåsknipa. Å på et eller annet vis så klarer ho å prestere å si at vi tar turen te Kaldåsknipa (så dette var da planen min hele tida, å fri te henne på Kaldåsknipa, bare helt fantastisk herlig timing at ho kom opp med den ideen selv at vi skulle ta en tur dit). Så tar vi turen hjem te henne en tur, før vi stikker te byen for å handle og spise is. deretter går turen til Kaldåsknipa.

Når vi kommer dit så går vi opp te antenna (30 minutter å gå opp) hvor vi får snakket om masse sammen (selvom jeg er veldig opptatt i mine tanker om hva jeg skal si og hvordan jeg skal gjøre det etc). Når vi kommer opp så er det bare en helt nydelig utsikt og været og alt er perfekt bortsett fra at det er bikkjekaldt. Så etter mye om og men og noen bilder og nyting av utsikten, så er vi i ferd med å gå nedover igjen. Da griper jeg tak i hånda hennes og sier «Jeg har en ting jeg må si deg», så begynner jeg å snakke litt om hvor høyt jeg elsker ho og hvor mye Christina virkelig betyr for meg osv. Også går jeg ned på kne og snubler litt i mine egne ord (det er kun ho som klarer å få mæ te å snuble i mine egne ord), men klarer å få ut spørsmålet «Christina Låtveit, vil du gifte deg med meg». Også svarte ho som dere alle vet, Ja. Så satte jeg ringen på fingeren hennes (ringen var litt for liten, men det betydde ingen verdens ting i dette øyeblikket). Så gikk vi ned fra Kaldåsknipa som et forlovet par 😀

Christina Låtveit jeg ELSKER deg!!!

Reklamer